YH-dag om kvalitetsarbete

Den 23 mars är det dags för YH-dagen i Stockholm. Vi kommer även att livesändas via vår Youtube-kanal. För att kunna chatta behövs en inloggning på Youtube. Chatten syns även på smartphones om du använder dig av Youtube-appen.

Tema Kvalitetsarbete

Temat för dagen är kvalitetsarbete inom yrkeshögskolan. Dagens upplägg är tänkt för att främja ett gemensamt lärande vilket vi tycker är avgörande för verklig utveckling. Tillsammans kommer vi under dagen dela med oss av både goda exempel och inspirerande sätt att höja kvaliteten i utbildningarna. För att göra detta möjligt kommer vi att blanda föredragningar, presentationer

Vi kommer under dagen även att visa resultaten från förra årets granskningar.

Livesändning

Vårens YH-dag kommer att livesändas via myndighetens Youtube-kanal. Sändningen kommer att pågå cirka kl.8.30 - 16.30. Vi kommer även att ha en live-chatt i Youtube aktiverad under flera av programpunkterna. Välkommen att ställa frågor i chatten under dagen! I efterhand kommer man att kunna ta del av filmer från de olika programpunkterna.

Observera: För att kunna chatta behövs en inloggning på Youtube. Chatten syns även på smartphones om du använder dig av Youtube-appen.

Till live-sändningen

Plats och tider

Platsen är kongresshallen på City Conference Center, Folkets Hus i Stockholm, Barnhusgatan 12-14. Registrering kan göras från klockan 08:00 fram till dagens första programpunkt som starta 08:30. Dagen avslutas 16:30.

Mer information om YH-dagen om kvalitetsarbete 2017