Webbinarium: Metodik för distansundervisning – så här klarar du det (och lite till)!

Jag kommer aldrig fixa att göra en lika bra prestation på distans som framför mina studerande i klassrummet! Det uttalandet hördes från många lärare under våren. I det här webbinariet undersöker vi hur digitala verktyg kan stödja lärandet och hur vi skapar en interaktivitet mellan de studerande när vi inte ses på plats.

Vi tar hjälp av Alastair Creelman, pedagog och specialist i e-lärande vid Linnéuniversitetet som flyttat fram gränserna för e-lärande oavbrutet sedan mitten av 90-talet. Mikael Rosén, som undervisar på Berghs School of Communication är också med och delar med sig av sina erfarenheter av att ställa om en intensivkurs i skrivande, från undervisning på plats - till att ske helt på distans. Flera av de lösningar som han tvingades ta fram på grund av pandemin, visade sig fungera bättre än de metoder han använt sig av i sin platsbundna undervisning.

Är det till och med så att omställningen till distansundervisning kan stärka kvalitén på våra utbildningar? Välkommen till ett webbinarium som ger råd och peppar dig som behöver ställa om hela eller delar av din utbildning till distans. 

Praktiska detaljer 

Datum och tid: 29 oktober klockan 09.00 – 10.00

Plats: Zoom videokonferens (länk skickas via e-post till anmälda, om du ej får den dubbelkolla i skräppost i din inkorg)

Sista tid för anmälan: 28 oktober kl 14.00

Länk till anmälningsformulär

Webbinariet teckenspråktolkas.Webbinariet spelas in, och en textad version kommer att publiceras i efterhand.