Idag lanserar vi nya yrkeshogskolan.se

Idag den 8 juni lanserar vi en ny version av yrkeshogskolan.se som är myndighetens webbplats för att informera om yrkeshögskolan och presentera det aktuella utbudet av utbildningar.

En nyhet är att startsidan renodlats så att potentiella studerande direkt kan söka bland utbudet av utbildningar. Fokus ligger på de 16 utbildningsområdena eftersom vi i analyser och användartester sett att man helst börjar sin sökning där. Sedan kan man skräddarsy och filtrera utifrån övriga behov och önskemål. 

Den nya webben ger också er som bedriver YH-utbildningar bättre möjligheter att marknadsföra dem:

  • Länka till en film om skolan eller utbildningen.
  • Lägg in en kort, inspirerande introduktionstext som sammanfattar er utbildning.
  • Lägg in er skolas logotyp i anslutning till informationen om era utbildningar.

En annan viktig nyhet är att ni kan flagga upp om ni har restplatser på era utbildningar.

Nya yrkeshogskolan.se har responsiv design vilket innebär att den fungerar lika bra på mobiltelefoner och läsplattor som på dator.

Lägg in nya uppgifter på Mina sidor

Missa inte att fylla i de nya uppgifterna om era utbildningar, och flagga upp om ni har restplatser på utbildningar som startar nu i höst. Passa också på att se över andra uppgifter om era utbildningar så att de stämmer och är uppdaterade. Mer information om hur du fyller i uppgifterna finns på Mina sidor.

Berätta vad du tycker!

Vi vill gärna veta vad du tycker om den nya webbplatsen. Utvecklingen pågår kontinuerligt och vi uppskattar självklart kommentarer på hur vi kan utveckla sajten vidare. Mejla oss på webbredaktionen@myh.se.

Om yrkeshogskolan.se

yrkeshogskolan.se informerar MYH om yrkeshögskolan som utbildningsform och presenterar det aktuella utbudet av utbildningar. Webben vänder sig främst till potentiella studerande och har cirka 50 000 besökare i månaden.