Nu är nya Mina sidor snart här

Den 19/6 kommer omfattande uppdateringar av Mina sidor att driftsättas. Tänk på att inför detta bör du inte ändra i konst- och kulturutbildningar och utbildningar med endast tillsyn. Glöm heller inte att notera dina inloggningsuppgifter då sparade lösenord försvinner.

I och med uppdateringen får Mina sidor bättre design och mer användarvänliga funktioner, allt för att göra ditt jobb smidigare (se mer i filmen nedan). Driftsättningen sker den 19/6 och tjänsten kommer åter att vara tillgänglig på torsdag 20/6. Vi kommer även att fortsätta utvecklingsarbetet med ansökanswebben under året. 

Inför uppdateringen bör du inte ändra utbildningar för konst- och kulturutbildningar samt utbildningar med endast tillsyn. Detta för att vi uppdaterar versionen av vårt system. Alla inskickade ändringar kommer automatiskt att avslås och du får skicka in nya ansökningar.

Kom ihåg dina inloggningsuppgifter

I och med uppdateringen kommer dina sparade lösenord kommer att försvinna. Vi rekommenderar därför att du noterar ditt användarnamn och lösenord. Tänk på att du även kan logga in med din e-postadress och lösenord. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du förnya det genom "Glömt lösenord".

Förhandstitt

Nyfiken på hur nya Mina sidor kommer att se ut? Se mer i filmen nedan eller på vår YouTube-kanal.