Webbinarium 12 november: LIA

En del anordnare blev i våras tvungna att skjuta upp eller anpassa LIA eftersom arbetsplatserna hade svårt att ta emot studerande. Idag står vi inför fortsatta utmaningar i och med att en större grupp studerande ska ut på LIA under det kommande året. Många arbetsplatser arbetar fortfarande helt på distans och andra har fullt upp med att lösa de akuta situationer som uppstått. Hur kan vi organisera LIA under dessa förutsättningar utan att missa kursmålen?

I det här webbinariet kommer ni att få ta del av goda exempel på hur olika anordnare lyckats med att få ut studerande på LIA genom att planera om och tänka nytt kring hur en LIA kan organiseras.

Medverkande är bland annat Corina Neuhofer, utbildningsledare vid Xenters Yrkeshögskola. Hon kommer att dela med sig av konkreta tips och exempel på hur de lyckades få ut sina studerande vid YH Fibertekniker och YH Automationsspecialist i praktik.  

Praktiska detaljer 

Datum och tid: 12 november kl 09.00 – 10.00, möjlighet till eftersnack i webbcafé 10.05-10.35 

Plats: Zoom videokonferens (länk skickas via e-post till anmälda, om du ej får den dubbelkolla i skräppost i din inkorg)

Sista tid för anmälan: 11 november kl 14.00

Länk till anmälan