Vill du testa nya myh.se?

Under 2021 kommer vi att lansera en ny version av myndighetens webbplats myh.se. Just nu söker vi dig som arbetar inom yrkeshögskolan eller någon av våra andra utbildningsformer för att testa och lämna synpunkter på den nya webbplatsen.

Det är inte längre möjligt att anmäla sig till detta test. Vi kommer under vecka 3 höra av oss till de personer som har anmält sig.


Testerna kommer att ske i intervjuform och genomföras digitalt på distans under vecka 6 (den 8 – 12 februari). Hör av dig snarast om du är intresserad! 

Du som ska testa kommer att få utföra olika uppgifter på den nya webben och svara på frågor i samband med det. Intervjuerna spelas in, men kommer att raderas när utvecklingsarbetet är klart.  

Inga förberedelser behövs, men för att kunna delta behöver du ha webbläsaren Chrome nedladdad på din dator. Det är även viktigt att du har mikrofon, kamera är dock inte nödvändigt.  

Vi söker personer i alla yrkesroller och befattningar för att få in så många synpunkter som möjligt! 

Observera att testningen avser nya myh.se och inte Mina sidor.

Är du intresserad av att medverka? Skicka ett mejl till webbredaktionen@myh.se så återkommer vi till dig. Ange gärna i mejlet hur du använder myh.se idag.