Webbinarium om korta utbildningar (kurser och kurspaket) 3/2

Foto: Jonas Bilberg, Bredda bilden

Den 3 februari kl 10-11 bjuder myndigheten in till ett webbinarium för att ge ytterligare information om årets ansökan om statsbidrag för korta utbildningar.

Den 4 februari öppnar ansökan om statsbidrag för korta utbildningar i yrkeshögskolan (kurser och kurspaket). Denna gång är ansökan öppen för alla att söka, till skillnad från förra året då det enbart var möjligt för utbildningsanordnare med beviljad utbildning med start 2020. För att berätta mer om årets upplägg anordnar myndigheten ett webbinarium. Under sändningen kommer projektledare Margareta Landh med kollegor att ge en presentation av ansökan 2021 samt svara på frågor som kommit in till myndigheten.

Du tar del av livesändningen här och behöver inte anmäla dig till tillfället. Observera att sändningen startar först kl 10 den 3/2. En inspelad version kommer att finnas tillgänglig i efterhand.

Skicka gärna in dina frågor i förväg till Margareta Landh på margareta.landh@myh.se. Vänligen observera att eventuella frågor som kommer in under webbinariet besvaras i mån av tid.